Gefilus Purutabletit

Gefilus Mustikka Purutabletti

Mustikka Purutabletti maistuu herkulliselle ja tekee hyvää. Maailman tutkituinta LGG-maitohappobakteeria sisältävä tabletti sisältää myös vastustuskykyä tukevaa C-vitamiinia.

Purutabletin maku on aidoista, kotimaisista mustikoista. Keinotekoisten aromien määrä on hyvin vähäinen. Gefilus Mustikka Purutabletti ei sisällä sitruunahappoa, joten se on hammaskiilteelle hellävarainen. Laktoositon, gluteeniton ja maitoproteiiniton.

Pakkauskoot: 30 ja 60 tablettia.

Annostus: 1 tabletti päivässä. Yksi tabletti sisältää 5 miljardia Lactobacillus GG -maitohappobakteeria ja 12 mg C-vitamiinia

Säilytys: Huoneenlämmössä.


Gefilus Vadelma-mansikka Purutabletti

Herkullisen vadelma-mansikan makuinen purutabletti koko perheelle, joka sisältää maailman tutkituimman LGG-maitohappobakteerin lisäksi vastustuskykyä edistävää C-vitamiinia. Laktoositon, gluteeniton ja maitoproteiiniton.

Pakkauskoot: 30 ja 60 tablettia.

Annostus: 1 tabletti päivässä. Yksi tabletti sisältää 5 miljardia Lactobacillus GG -maitohappobakteeria ja 12 mg C-vitamiinia.

Säilytys: Huoneenlämmössä.


Gefilus Sitrus Purutabletti

Samettisen sitruksen makuinen purutabletti koko perheelle, jonka makuun takuulla rakastuu. Mukana maailman tutkituin LGG-maitohappobakteeri sekä vastustuskyvylle hyödyllinen C-vitamiini. Laktoositon, gluteeniton ja maitoproteiiniton.

Pakkauskoot: 30 ja 60 tablettia.

Annostus: 1 tabletti päivässä. Yksi tabletti sisältää  5 miljardia Lactobacillus GG -maitohappobakteeria ja 12 mg C-vitamiinia.

Säilytys: Huoneenlämmössä.


Gefilus Ananas Purutabletti UUTUUS

Uudet herkullisen ananaksen makuiset Gefilus-purutabletit on suunniteltu erityisesti tukemaan arjen jaksamista ja hyvinvointia. Mukana maailman tutkituin LGG-maitohappobakteeri sekä vastustuskyvylle hyödyllinen C-vitamiini. Laktoositon, gluteeniton ja maitoproteiiniton.

Pakkauskoot: 30 ja 60 tablettia.

Annostus: 1 tabletti päivässä. Yksi tabletti sisältää 5 miljardia Lactobacillus rhamnosus GG-maitohappobakteeria, 20 μg D3-vitamiinia ja 12 mg C-vitamiinia.

Säilytys: Huoneenlämmössä.


Gefilus + D Mansikka purutabletti UUTUUS

Lapsille ja koko perheelle maistuvat mansikan ja päärynän makuiset Gefilus-purutabletit sisältävät maailman tutkituinta LGG-maitohappobakteeria sekä vastustuskyvyn normaalia toimintaa edistäviä D- ja C-vitamiinia. Laktoositon, gluteeniton ja maitoproteiiniton.

Pakkauskoko: 30 tablettia.

Annostus: 1 tabletti päivässä. Yksi tabletti sisältää 5 miljardia Lactobacillus GG -maitohappobakteeria, 12 mg C-vitamiinia ja 10 µg D-vitamiinia.

Säilytys: Huoneenlämmössä.


Gefilus + D Päärynä purutabletti UUTUUS

Lapsille ja koko perheelle maistuvat mansikan ja päärynän makuiset Gefilus-purutabletit sisältävät maailman tutkituinta LGG-maitohappobakteeria sekä vastustuskyvyn normaalia toimintaa edistäviä D- ja C-vitamiinia. Laktoositon, gluteeniton ja maitoproteiiniton

Pakkauskoko: 30 tablettia.

Annostus: 1 tabletti päivässä. Yksi tabletti sisältää: 5 miljardia Lactobacillus GG -maitohappobakteeria, 12 mg C-vitamiinia ja 10 µg D-vitamiinia.

Säilytys: Huoneenlämmössä.

Gefilus®maitohappobakteerit on valmistettu Suomessa.